Aluminiumdörrar Dalarna för hållbarhet och kvalitet

Vi bygger och installerar aluminiumdörrar Dalarna med beprövad teknik och system. Duo Fasadsystem kombinerar klassiskt hantverkskunnande med modernt kunnande.

Med aluminiumdörrar så får ni dörrar som håller över lång tid. Detta är mycket bra, framförallt i miljöer där dörrarna öppnas och stängs mycket. Skolor, offentliga lokaler och kontor eller konferensrum är typiska exempel på sådana.

Vi på Duo Fasadsystem har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med aluminiumdörrar. I våra lokaler tillverkar vi dem speciellt för våra kunder och levererar tryggt och säkert till ett bra pris.

Populärt material

Men på senare år så har aluminiumdörrar även blivit allt vanligare i svenska hem. Det svenska folkhemmet har öppnat dörren på vid gavel för aluminium som material, och föreningen har blivit lyckad. En aluminiumdörr fungerar alldeles utmärkt i uterummet. Det finns också designade varianter som passar som ytterdörr.

Om du väljer aluminiumdörrar Dalarna så får du en dörr som är stilren och hållbar. De kan användas både som ytter och eller innerdörr. De är väldigt hållbara och säkra i flera olika aspekter. Med aluminiumdörrar så kan ni göra ert hem eller lokaler mer inbrottsskyddade och dessutom förebygga inför hot om brand.

Kvalitetshantverk

Våra dörrar är byggda med modern teknik och professionellt kunnande. Detta gör det möjligt för våra kunder att välja dörrar som är speciellt utformade för olika miljöer. Med så flexibla och lätthanterliga produkter så blir det lättare för oss att möta alla kunder.

Besök vår hemsida, www.duofasadsystem.se, där kan ni se mer av vårt utbud. Ni kan även besöka vår butik i Falun eller ringa våra kunniga säljare.

Aluminiumdörrar Dalarna