Skjutdörrar Dalarna från Duo Fasadsystem

Skjutdörrar är en smart och elegant lösning på förvaring i hus och bostäder. Söker du efter skjutdörrar Dalarna så är Duo Fasadsystem ett lokalt företag som kombinerar traditionellt hantverkskunnande med modern känsla för stil.

Vi har en gedigen erfarenhet av att tillverka och installera inredningstekniska detaljer hemma hos våra kunder. Våra skjutdörrar görs på plats och utformas för att passa in i kundernas hem. Hos oss kan ni välja mellan olika design och funktion. På det sättet kan vi erbjuda något för alla.

Vi gör allt själva

I våra lokaler sker allt från design, tillverkning och försäljning. Allt görs av kunniga människor som vet hur dalfolket vill inreda sina hem. Så om ni vill ha skjutdörrar Dalarna, köp dem av ett företag som verkligen förstår hur husen i Dalarna ser ut på insidan.

Hos oss möter ni det lilla företagets service men den stora firmans kunnande. Vi kombinerar klassiskt hantverk med modern design och stil. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder bra priser på utmärkta varor.

Välj det som passar

Det är viktigt att välja skjutdörrar som passar i ditt hem. Dörrarna ska inte störa den harmoni som du försöker eftersträva med din inredning. Utan de ska på ett behagligt sätt smälta in i rummet som en naturlig del av den övriga inredningen.

Besök vår hemsida www.duofasadsystem.se för att se vilket utbud vi har av skjutdörrar. Ta gärna kontakt med våra kunniga säljare eller besök vår butik. Vi kan hjälpa er med detaljer eller hela processen när det kommer till att installera skjutdörrar.

Skjutdörrar Dalarna