Om oss

Slå ihop den erkända hantverkskickligheten från Dalarna med personlig service och tysk kvalitet. Då får du Duo Fasadsystem AB. Eller Duofasader som vi vanligtvis kallas.

Vi jobbar uteslutande med Schüco glas- och aluminiumsystem. Kvalitet, trygghet och design är lika viktigt för oss, som för våra kunder.

Sammantaget blir vi en kundnära, flexibel och snabbrörlig leverantör med ett brett produktsortiment. Och det har vi varit sedan början av 2000-talet.

 

Affärsidé

Duo Fasader marknadsför, tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader, räcken, uterum och inredningsdetaljer i glas och aluminium. Våra kunder är fastighetsägare, byggföretag, arkitekter, bostadsrättsföreningar och egnahemsägare. Eftersom inget objekt är det andra likt så skräddarsyr vi unika lösningar som vi skapar i Falun och sedan monterar på plats. Vi jobbar med Schüco glas- och aluminiumsystem, tyska högkvalitativa produkter. Med Duo Fasader och Schüco får du som kund en unik kombination av internationell design, tysk kvalitét och svensk tillverkning.

Historia

Duo Fasadsystem startades i början av 2000-talet med anläggningar i Kungsör och Falun. År 2012 togs bolaget över av nuvarande ägare Lars-Gunnar Larsson som sedermera koncentrerade verksamheten till Falun, där vi nu har förlagt all tillverkning.

Kombinationen av tysk kvalitet, hantverksskicklighet från Dalarna och personlig service har dock gjort hela Skandinavien till vår marknad.

Vision

Duo Fasadsystem AB ska alltid vara förstahandsval både för våra kunder och en trygg och attraktiv arbetsgivare. Vi ska vara ett innovativt företag som är ledande i branschen. Vi ska föreslå lösningar som är hållbara, säkra och estetiskt tilltalande. Vi ska säkerställa att våra medarbetare har en säker och trivsam arbetsplats. Våra medarbetare ska erbjudas utveckling genom kompetenshöjning och karriärsmöjligheter. Vi ska skapa relation med våra kunder, genom att vara lyhörda, hålla vad vi lovar och leverera med hög precision.